888622697  gsperformance@abv.bg     

Пособия за измиване

 

 

     Най-правилно е измиването на колата с микрофибърна или вълнена ръкавица. Те са достатъчно нежни и щадящи лака. Песъчинките и мръсотията лесно се улавят и потъват в материята, което предпазва повърхността от надраскване. Периодично е необходимо да освобождавате микрофибъра от натрупаните мръсотии като го обливате или потапяте в чиста вода.
Добра идея е да използвате Car Wash Stick.

      Голяма грешка е да използвате четково измиване, особено ако четката е с изкуствен косъм. Масово по автомивките мият с подобни четки, което е унищожително за лака.

      Качествените четки за автомобилите са с естествен косъм и са много по-добър вариант.
      Много от Вас не са наясно, колко много драскат подобни евтини аксесоари. От една страна самата изкуствена материя е твърда и драска, а от друга ако има мръсотия или песъчинки четката ги разнася по цялата кола. Освен това повечето хора измиват колите си като наблягат на триенето, което е напълно погрешно.
Препаратът е този, който трябва да се справя с мръсотията, а не самото търкне. Ако използвате подобни четки и техника, подсушавате колата с перо или гума като натискате и стържете по лака, като добавим и мръсните кърпи… Това са дребни, но съществени неща и ако не ги спазвате след подобни измивания ще имате чист, но надран автомобил.
   

 


GS PERFORMANCE © 2015 | CAR  DETAILING | DESIGN BY MITE